Tettestars

2009.07.29. 14:27

"Ha egy bűnözőnek segítesz mikor a bűnt elköveti, akkor te tettestárs vagy. Ha utána segíted, akkor ügyvéd." Irja a vicc. Mivel rendes buncselekmenyeket meg nem kovettem el, igy nem tudok igazan ehhez mit hozzafuzni. Tettestarsra akkor van szukseg, ha egyedul nem boldogulunk, vagy ha tobb a feladat, mintsem azt birnank. Es persze kell hozza a bun, ami az egyik kedvenc fogalmunk a keresztenyseg ota. Ma ez egyszeru: semmi sem bun, amit a BTK nem tartalmaz, ami orszagonkent valtozik. Az hogy nem olvastad, az a te bajod. Erkolcsi eletedet bizd masra, akik nalad jobban tudjak, vagy legyel okos, es menj oda, ahol mas a bun. Tobben meg vegkepp ne gondoljatok semmi rosszra, mert akkor bizony tettestarsakka lesztek, ha kiderul. Ha nem derul ki, akkor nem tudom mi van, erre nincs jogszabaly. Ilyenkor ugyanolyan rendes ember maradhatsz. Vagy eloveheted a Bibliat, ahol megnezheted, hogy aszerint bunos vagy-e, es ha igen, akkor mehetsz szolni a betekasoknak. Jelentsuk fel magunkat azonnal, es masokat is, mert mindenki bunos. Tobb bortont!

Kulcsszo: alamizsna

A bejegyzés trackback címe:

https://kafi.blog.hu/api/trackback/id/tr421275645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szirtifecske 2009.07.30. 08:09:15

Lépten-nyomon elkövetjük a gondolatbűnt. Nem csoda, ha a társadalom gyanakodva figyeli tevékenységünket. Nem csoda, ha a barátaink szeretnek.
süti beállítások módosítása