Lélek

2009.08.14. 08:04

 

A lélek az a dolog, ami ha elhagyja  testet, nem marad más utána, csak némi lakoma a férgeknek. A gótikus kezdés után nem is tudom, mit írhatnék mást :) Következő kulcsszavunk a csirke.

Na jó, megpróbálom megerőltetni magam: ez biztosan nagyon transzcendentális valami, az esszencia, az élőlény lényege, a mindenség kulcsa, az az éteri lény, ami arra kényszerít, hogy sört igyál. Szegénykém ott senyved a romlandó hűs börtönében, ami egyfelől szopás, másfelől, ki tudja. Filmeken fényességként szokták ábrázolni, meg áttetsző alakként, amint kiröppen a delikvens száján, mellkasán. A poéták rendkívül sokat cikkeznek róla, olyan ez náluk, mint a tévéhíradóban a tömegszerencsétlenség, vagy strandon a pedofil kabinos. Az ókori görögök, akik az emberi civilizáció csúcsát képviselték, nagyon helyesen megállapították, hogy ép testben ép lélek, felhívva a figyelmet a fizikum és a spiritusz megbonthatatlan összhangjára. Mi ebből a tanulság? Éljünk harmóniában enmagunkkal. Ah! Bizony mondom néktek, szeressétek és ápoljátok kültakarótokat, és akkor a benne rejtező isteni szikra is boldogabban fog ragyogni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kafi.blog.hu/api/trackback/id/tr41308523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barazdabillegeto 2009.08.14. 22:03:38

Az a satan, aki azt mondja. Vesd ossze a Tenacious D, es a vegzet pengetoje c. filmmel. Ha nincs meg, nem lattad szerezd meg. Kotelezo agymenes.
süti beállítások módosítása