sarokulogarnitura

2009.05.21. 17:17

Na jo, perpill csak kanapek jutnak most eszembe, amin Lizaval ucsorogtunk. Egyreszt a squat ablaka alattira, masreszt a tetore felvittre, ahonnan naplementet neztunk. Tudod milyen egy londoni naplemente? Hat majdnem semmilyen. Nezzuk, nezzuk, erdekes, hogy csak a nap elott vannak felhok, amugy az eg, meglepo modon tiszta, Canary wharf buzinagy bankepuletei meg mintha egnenek. Eszembe jut meg a studio, Rakospalotan, ahol jo volt ucsorogni a hungarian dubstep massive tagjaival. Probatermek jutnak eszembe, draga zeneszbarataimmal, muvesz mozis idoszak, a legregebbi barataimmal. Csupa szep dolog, bar egyik sem igazabol sarokulogarnitura. Szirtifecske ez jo kulcsszo volt. Nesze a tied: matrica.

A bejegyzés trackback címe:

https://kafi.blog.hu/api/trackback/id/tr831135860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atekboy 2009.05.23. 11:18:32

De a tetőre felvitt ülőgarnitúra (pláne, ha sarok) azért sokat hozzárak a naplemente nézés semmilyen élményéhez. Első látogatásom alkalmával nekem is volt szerencsén hasonló mulatsághoz, akkor a squat a new cross gate-n volt, és nagyjából onnan is a canary bazinagy épületeit lehetett látni. Uborkát asszem nem, csak greenich-ről.
Mit kap az a kommentező, aki a legtöbbször szerepelteti nagyívű hozzászólásaiban a megadott kulcsszavakat?
Beugróban is van ilyen, legyen má itt is.

szirtifecske 2009.05.23. 12:17:21

@atekboy: A Macskafogóban ott a válasz... Mondjuk nem fojtalak bele egy hordó Kőbányai kihányósba, ha jó fiú leszel és rendesen kommentelsz.

barazdabillegeto 2009.05.23. 12:24:05

Jo, tenyleg nem panaszkodom az eset miatt :) Amugy sor meg dzsoni, csak ki kell jonni erte.

Atekboy 2009.05.23. 13:08:36

@szirti: Te aztan tudod motiválni az embert:) Picsába is, végül is szép halál sörbe fulladni. Akkor is, ha a lóbányai csak a nevében az.
@barázda: A nyereményre vonatkozó kérdésem költõi volt csupán:) Összel igyekszem átvenni.
süti beállítások módosítása