Testepites

2009.07.11. 17:58

A testepites az a sport, amivel konnyeden filmsztar lehetsz, s rogton utana pl. Kalifornia kormanyzoja. Meg sosem epitettem testet, bar regi vagyam, hogy egyszer izmos legyek. Na nem ugy, mint a svajcineger, hanem mint Snoop Doggy Dogg pl. Olyan szalkas fajta. Amugy meglehetosen unalmasnak latszik kivulrol, nem beszelve a sok melorol, ami ezzel jar. Kifejezetten hulyen ereznem magam, ha sulyokat kene emelgetnem. Jelenleg mondjuk a rudat tudnam kinyomni. Nem is kell ra tarcsa. A szteroidok sem izgatnak. Egeszen mas jellegu drogokat szeretek. Kedvencem viszont, amin sokat szoktam nevetgelni, az a vodor nagysagu testtomegnovelo, vagy mi fasz. Bazzeg abbol megenni akar egyet is, az teljesitmeny. No meg persze a nyak nelkuli, buflak, kolaautomata jellegu csavok. Foleg partikon szeretem oket nezni bekolazva, megfeszulve. Bar legjobban a testepitonoktol vagyok ki. Hat az komolyan gusztustalan. Foleg meztelenul. Remalom. Az izmok mogott eltunnek a cicik, es ettol felfordul a gyomrom. Na, hagyjuk bazzeg.

Kovetkezo kulcsszo: kenye'r.

A bejegyzés trackback címe:

https://kafi.blog.hu/api/trackback/id/tr731240638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szirtifecske 2009.07.11. 22:40:50

Svarcenberger a legnagyobb király. Nagy bamba fej, kiváló humor és átlag feletti intelligencia. Kár, hogy nem forgatott jobb filmeket. Kár, hogy nem készített Conan-trilógiát. Nem mintha a 2. részt láttam volna.
süti beállítások módosítása