Marihonalja

2009.07.12. 13:48

Nepszerubb neven marijuana, marihuana. A marihuana rossz- mondta Mr. Mackey, m'kay? Hat nem is tudom hol kezdjem. Ez egy noveny. Kender. Felhasznalasi modja kb vegtelen. Hasznalhatnank energiahordozokent is akar. Jelenleg ruhak, hajokotelek, es hasonlo termekek keszulnek belole. Magyarorszag nagy kendertermelo nep volt, amig az okosok be nem tiltottak, mert ha esetleg, nem rendeltetesszeruen hasznaljak -azaz inhalaljak-, akkor jol erzik magukat tole. Esetleg a gyogyszeripar is hasznalhatna -valahol messze meg is teszi-, mivel kivaloan alkalmazhato etvagytalansagra, almatlansagra, stresszoldasra, es ha jol emlekszem pl zoldhalyogra is, de ez lehet hulyeseg. Egy Jack Herrer nevu ember -akirol el is neveztek egy marihonalja fajtat; nem mellesleg dijnyertes is volt a Cannabis cupon valaha- irt egy konyvet, A csaszar meztelen cimmel, amiben hosszasan taglalja, hogy mire lehetne alkalmazni ezt a hanyatott sorsu novenyt, es nem elsosorban az inhalalasaval foglalkozik. Jelenleg ez a noveny illegalis, bar nem tudom egyeztettek-e peren kivul az anyatermeszettel. Ennek az az oka, hogy igy valaki tobb penzt keres. A kormany karoltve a maffiaval, ami kb egy es ugyanaz. Ennek ellenere a fejlodo-, es civilizalt orszagok jelentos szazaleka, nem torodve egeszseguk rombolasaval(?), es a torveny vaskos kezevel, megis fogyasztja. A magyar fiatalok 50%-a -szereny velemenyem szerint- hasznalja. Miert? Mert rossz, es el vannak szerencsetlenek tevedve. Tavaly Magyarorszagon a Kendermag egyesulet atadott egy kepzeletbeli csekket a kormanynak 60 milliard forintrol, ami a befolyo kenderadobol szarmazna, de nem kellett nekik. Most az USA-ban atadtak egy hasonlot 14 milliard dollarrol. Ugye nem szereti senki a penzt, es nincs mit helyreallitani egyik orszagban sem, hm? Mind1. Aki esetleg nem dohanyzik, azt megnyugtatom -ha esetleg bunozo akar lenni-, hogy lehet a novenybol sutit, pogacsat, vajat kesziteni, mivel gyomrunk is feldolgozza a nem kivant alkaloidat, a thc-t (tetrahidrocannabinol). A bunozes szempontjaban millio helyrol lehet olvasni, hogy alkohol kontra fu alapon, a fu nyer. Nem igazan van fuves bunozes, mivel ilyenkor jokedvu lesz az ember. Nem halt meg bele senki, stb. De hat ne keressuk az ertelmet. Legyen inkabb ez a kulcsszo: az e'rtelem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kafi.blog.hu/api/trackback/id/tr731241731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szirtifecske 2009.07.13. 06:19:33

A fű asztma ellen is jó. A képnek örülök, már ideje volt beszúrni egyet - még ha a jogok nem is a miénk :) Ja, és nem hánytatott, hanem hányattatott :)

szirtifecske 2009.07.21. 10:52:26

Emberevő Sárkány érkezik a városba, és tizedeli a népet, meg mindent szétvág, szóval NAGY genya. Összefog három srác,a heroinista,a kokainista és a füves, hogy megmentik a jónépet. Elmennek a Sárkányhoz alkudozni,a Sárkány megszabja a dolgokat... Figyu srácok, ha valaki olyan cuccot mutat, amit még soha nem éreztem, annak meghagyom az életét, és elmegyek világgá. Elsőnek a heroinista csinál egy félkilónyi porból lét, betölti, odaadja a méteres fecskendőt a Sárkánynak. Belövi magát, totál kész van három nap három éjszaka, kicsit tisztul és így szól: fasza volt haver, de két hete nyomtam ilyen szart, úgyhogy sorry... És már meg is ette. Jön a kokainista, kipenget neki egy méteres utcát, a Sárkány feltolja az orrába porszívócsővel, elpörög tőle egy hétig, kissé tisztulva megszólal: őcsém, ez már majdnem a topp volt, de vagy egy éve beleszaladtam már ilyen finomságba. Sorry.. És már meg is ette. Kezd beszarni a dzsangás gyerek. Ej baszki, nincs más nálam, csak ez a noname holland szar... Nem baj, betekerem, aztán lesz ami lesz... Így is tesz, odaadja a spanglit a Sárkánynak. A Sárkány elszívja, totál kész van. Vörös a szeme, úgy röhög majd összefossa magát, áll a farka, hempereg jobbra-balra... Szóval totálkár. Kicsit már múlik a hatás 10-óra múlva, megszólal a Sárkány: nagy király vagy haver... Ennyire jót még sosem használtam... Qrva jó... Azt se tudom, hol vagyok.. De NE haragudj, úgy megéheztem...

szirtifecske 2009.07.21. 18:53:06

- Apu, veszel nekem egy hightech, 3G-s, usb-s, bluetooth-os, 12 megás hard disc-kel és integrált fotókamerával felszerelt mobiltelefont, amivel mp3-at, pdf-et és java utilities-t lehet letölteni?
- Édes fiam, nem tudnál te is csak drogozni, mint mindenki más?
süti beállítások módosítása