South Park

2009.06.28. 17:50

Hat ez a vilag egyik legjobb sorozata, foleg hogy nem eloszereplos. Nem is tudom mikor lattam belole az elso reszt, de azota gyakorlatilag az osszeset megneztem. Arra sem emlekszem, hogy mi fogott meg benne annak idejen, de hogy szakadtam a rohogestol, az biztos. A sok es valogatott karomkodas 8 eves gyerekek reszerol, igen csak figyelemre melto, nem ugy, mint eloben. Negy fohosunk -Stan, Kyle, Kenny, Cartman- kozul, az utobbi a kedvencem. Eric Cartman, jelenlegi tarsadalmunk hu kepe. Az onzo, vergeci, aki arra az oldalra all, ahol jobban tejelnek, ahol a haszon van. Es nem mellesleg remek notakat enekel. A sorozat kifigurazza az egesz vilagot, ugy ahogy van. Nincs kimelve senki, se Isten, se ember. A regebbi reszekben meg adtak a tanulsagra, de mostansag mar csak a tomeny alazas megy, ami nekem szinten tokeletesen megfelel. Korszellem, meg neha csak sima vicc. Mindez megspekelve az amerikai tarsadalommal. Mert bar minden gazdag nemzetrol elmondhato, hogy alapvetoen seggfejkent elik vilagukat, de ez leglatvanyosabban megiscsak naluk tortenik. Kedvenc reszeim pl:

Scott Tenorman. Cartman megveszi mas fanszoret, mert ettol azt hiszi felnott lesz, es mikor megokosodik, es bosszuhadjaratot tervez, vegul megfozi chilis babnak a csavo szuleit, majd lenyalogatja a konnyeit.

Erdei karacsony. A kisallatok kozul a borz terhes lesz, es varjak a megvaltot, mivel szuznemzes tortent. Stan segit nekik mindenben, mire kiderul, hogy az antikrisztust varjak. Vegen a Mikulas lovi szet a satanfiat, ami idokozben belekoltozott Kyleba, a zsidoba, mivel o nem hisz Jezusban, igy megfelelo gazdatest.

Igazabol elkezdtem nezni a cimeket, de annyi van amit szeretek, hogy nem folytatom. Tessek nezni. Vagy egybol megutalod, vagy fuggo leszel. Ennyi.

Kulcsszo: U.S.A.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kafi.blog.hu/api/trackback/id/tr601213845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása