Mobiltelefon

2009.06.29. 23:18

Emlekszem, mikor megjelent mekkora nagy szam volt -bar kibaszottul utaltuk a maroktelefonosokat-, de manapsag kb annyira erdekes, mint egy walkman. Mar mindenkinek van, meg a 6 eveseknek is, hatha valami baja lesz. Ahogy Muller Peter is irja, jelentosen fugg ettol az eletunk. Barmilyen meghitt beszelgetes kozben megcsorren, akkor mar abba is hagyom, es megyek megmondani, hogy hol vagyok, es hogy mikor futunk ossze, szarva arra, hogy eppen valaki szerelmet vall nekunk, avagy baratunk lelki problemait probaljuk epp megoldani, vagy alszunk, vagy csak kurvara nem vagyunk senkire. En regebben kizarolag akkor hasznaltam, ha akartam valami nekem fontosat, azt is roviden. Ezert meg lehet vetni, de nem vagyok az a bajcsevej no, aki a semmirol orakat tud beszelni. Jelenleg -mivel nem tartozkodom szeretett hazamban- ez megforult. Most kapcsolatot tartok 5 emberrel. Anya, Apa, 3 barat Londonban, akikkel az elmult idoszakban ritkan talalkoztam, beszeltem, most meg tok olcso hivni oket. Aztan ennyi. Engem is ennyien hivnak. Mikor kijottem Angliaba, hetekig nem csorgott a telefonom, es most is csodaszamba megy, ha valaki hiv, de biztos lehetek, hogy a fent emlitettek kozul valaki. Illetve most mar a bank is neha fel fog hivni, csak hogy erezzem, mennyire fontos vagyok nekik. Igazabol tokre orulok, hogy ez igy van. Majd meg nehany embert felhivok otthonrol, mert szeretem oket, es akarom hallani a hangjukat, ha mar nem irnak emilt, vagy megis. Leginkabb annak orulok, hogy kedvenc exnejem nem esemesezi le parnaponta, hogy mennyire szeret, es hogy mekkora egy onzo, geci, szarhazi, kegyetlen gyoker vagyok. Mellesleg azt a tulajdonsagat sem szeretem, hogy az embert akkor merik be, amikor csak szeretnek, pedig en nem szeretnem. Egyebkent bevallom, reg nem ereztem ilyet, de megirigyeltem Atekboy iFonjat, mert az nagyon aranyos, es a telefontdontogetve lehet rajta autoversenyt jatszani. Meg egy gomb van rajta. De ettol fuggetlenul nem fogok mobilkommunikacios eszkozre kolteni. Vagy lopok, vagy kapok, vagy talalok.

Kulcsszo: sportpolitika :) csak vicceltem. Legyen a fe'lelem.

A bejegyzés trackback címe:

https://kafi.blog.hu/api/trackback/id/tr421216663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atekboy 2009.07.01. 13:35:19

Ifonon épp need for speed undercovert tolok, beszarok olyan jó :)

szirtifecske 2009.07.02. 03:39:57

@atekboy: Ej, hogy lenne már jó egy játék, melyben nem lehet főmonsztereket ölni? Persze lehet, hogy csak a szubjektivitás beszél belőlem.

Atekboy 2009.07.02. 13:33:56

@szirtifecske: valószínűleg csak az, többszázezer ifon user szavazott bizalmat a főmonszter-öldöklésmentes need for speednek :) Az ennél is sokkal több pc felhasználóról már nem is szólva.

szirtifecske 2009.07.02. 23:02:44

@atekboy: Ízlések és pofonok. Szerintem gyík kanyarogni. Persze állítólag a Forma-1-nek is vannak nézői.
süti beállítások módosítása