Atlag

2009.07.01. 15:21

A matematikai fejtegetest kihagyom. Nem szeretem az atlagot. Mar maga a szo is valamifele viszolygast kelt bennem. Emberekre levetitve ez kb annyi, mint egyeniseg nelkuliek osszessege. Valakik, akikre nincs semmi jellemzo. Nem hinnem, hogy komoly cel lehet az eletben atlagembernek lenni. De ez is egy olyan fogalom, ami igazabol nem letezik. Mert ha megismerunk egy atlagembert, rogton kiderul, hogy o miert is nem az. Zsakutca. Par hasznos atlag informacio azert talan jol johet, mint peldaul: Jamaikan az atlagkereset kb 20ezer forint, atlagban 20 fok van egesz evben, es ennyit meg ennyit esik az eso. Igazabol csak viszonyitunk ezzel a szoval, de valodi tartalma nincsen. Keptelen vagyok ennel tobbet irni errol.

Kulcsszo: szeretet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kafi.blog.hu/api/trackback/id/tr831220167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szirtifecske 2009.07.01. 18:09:42

Jaja, nem is szükséges.

Atekboy 2009.07.01. 21:46:46

Jelentesek atlagamerikabol :) Elkezdem osszefuzni a bejegyzeseket kommentileg. Bocs, nem atlagosan vagyok faradt. Es ehes is:(
süti beállítások módosítása